Klein en fijn carnaval vieren!

Vrijdag 12 februari jl hebben we, rekening houdend met de coronamaatregelen binnen school, tòch klein en fijn CARNAVAL kunnen vieren. 's Ochtends werden alle kinderen welkom geheten door een energieke, clowneske en besnorde meneer, die de honneurs voor juf Rennie deze ochtend waarnam.  In een mum van tijd was de klas gevuld met een rijke variatie aan kleurrijke en goedgemutste carnavalvierders; de ene prinses, de ander een dier, monster, strip- of sportheld.. Echt supergaaf!

Ieder mocht zich tijdens de rode-loper-show op geheel eigen wijze aan de groep voorstellen. Na wat ochtendgymnastiek verdwenen de carnavalskrakers naar de achtergrond, terwijl ieder naar hartelust kon kiezen uit en deelnemen aan tal van uitnodigende,, spannende en gezellige spelletjes, die we van thuis mochten en wilden meenemen. Tijdens de spelletjes konden we genieten van ranja en naturel of paprika chips. Lekker! Buitenspelen op het nog besneeuwde plein was, net als de afgelopen dagen eigenlijk weer veel te kort, Na de pauze keken we onze ogen uit tijdens de online versie van de 'Beatrixschool Masked Singer',. We keken onze ogen uit en luisterden met gespitste oren om zo hopelijk de naam van een de vijftien leerkrachten te achterhalen.  Pffffff,  de zingende meester of juf achter het masker  herkennen, bleek voor de meesten van ons nog niet mee te vallen, maar was wel superspannend; tijdens het 'goede antwoorden filmpje'' volgden er dan ook veel verraste blikken en kreten. Met het carnaval-bingospel met superleuke prijsjes, een filmpje en een vooruitblik op de carnavalsvakantie rondden we deze klein, maar fijne feestochtend in eigen groep naar ieders tevredenheid af.

Een mooi slot van deze bijzondere, eerste week na de ruim vijf weken durende thuiswerkperiode, waarin we TERUG op school SAMEN weer met veel PLEIZER en ENTHOUSIAST konden leren! Tot maandag 22 februari 2021 Dan is juf Rennie er vast ook wel weer ;-)

Terug naar overzicht
Groep 3

Proosten op school! Eindelijk ...

Yes! Eindelijk is het dan maandag 8 februari 2021: We MOGEN ...

Groep 3

Gekke haren dag!

Donderdag 11 februari vierden we 'Gekke haren ...

Groep 3

Eindelijk TERUG naar SCHOOL!

Dinsdagmiddag 15 december jl. mochten we ineens niet meer ...

Groep 3

Bepakt en bezakt de vakantie ...

Boem1 Ineens bleek dinsdag 15 december jl. de laatste ...

Groep 3

Sinterkerst!

Wat een bijzondere dag was het vandaag, maandag 7 december ...

Meerdere groepen

Aan het werk voor de pieten!

Groep 3 en groep 6 hebben samen de Pieten geholpen door ...

Groep 3

Schoolpresentatie Sint en ...

Vrijdag 27 november jl verzorgde onze groep samen met groep ...

Groep 3

Groep 3 in de sinterklaastijd

Vanaf vorige week maandag 9 november jl volgen we in groep ...

Groep 3

Verjaardag vieren in groep 3 ...

Hoera, vandaag is het donderdag 27 augustus; Jimmy is ...

Groep 3

Welkom in de nieuwe groep 3!

Spannend hoor, deze eerste schooldag! Vanaf vandaag zijn ...