Fotoalbum website

  • Fotoalbum website

Beste ouder/verzorger,

Het einde van het schooljaar nadert. Een goed moment om met foto’s terug te blikken op het afgelopen jaar. Om een mooi archief op te bouwen met foto’s van uw kind(eren), kunt u op de nieuwe website en in SKOZapp een fotoalbum maken met uw favoriete foto’s. Dit doet u door op het hartje in de foto’s te klikken. U ontvangt binnenkort per mail een link waarmee u de ‘gelikete’ foto’s in dit fotoalbum kunt downloaden. Dit gebeurt automatisch, hiervoor hoeft u dus zelf niets te doen. Deze link wordt gemaild naar het e-mailadres dat bekend is bij school. De link blijft tot 15 september beschikbaar.

Wel is het belangrijk om ervoor te zorgen dat u vóór 1 augustus aanstaande uw favoriete foto’s heeft geselecteerd. Na deze datum worden alle foto’s in de groepsalbums van de website en SKOZapp verwijderd, om in het nieuwe schooljaar met een schone lei te kunnen beginnen.

Voor vragen over foto’s of problemen met SKOZapp kunt u contact opnemen via de supportpagina https://www.skozok.nl/support/  of via het vraagteken in de app. Uw vraag wordt door ons in behandeling genomen en u ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Met vriendelijke groet,
SKOzoK ICT

Terug naar het overzicht

Marble Mania

Marble Mania

In groep 7 hebben de kinderen weer hard gewerkt aan hun ...

Paaseieren zoeken!

Paaseieren zoeken!

In plaats van woorden schrijven in het spellingwerkboek ...

Lekker buiten leren

Lekker buiten leren

Van sneeuw naar een zonnetje! Vandaag hebben we niet aan ...