Je hoort erBIJ!

  • Je hoort erBIJ!

Hoera, dan is het ineens maandag 19 augustus, de school is weer open! Na 6 weken zomervakantie dan nu toch e i n d e l ij k starten in groep 3. Vol ongeduld staan de kinderen voor schooltijd in de rij; tijdens het stoeltje passen in de week voor de vakantie ontdekten ze al dat het in groep 3 echt nét zo gaaf is als dat ze al dachten, sommigen zelfs droomden ;-))
Net als de juf misschien ook een beetje onwennig, gespannen, zenuwachtig, blij, uitgerust en nieuwsgierig. In het lokaal vindt ieder zijn plekje door zijn/haar naam onder het 'je hoort erBIJ-bijtje' te zoeken; natuurlijk mogen de papa's en mama's, opa's en oma's deze eerste schooldag ook even de klas in om nader kennis te maken en alvast een beetje aan de nieuwe start van hun (klein-)kind te wennen. 

We hebben samen een heel goede start gemaakt.  Snuffel, samen met uw kind(eren) maar eens lekker (lang) in het fotoalbum 'Welkom in groep 3! Je hoort erBIJ! De plaatjes spreken eigenlijk al voor zich, denk ik. We hebben een heel gezellige, inspannende en leerzame eerste week gehad, volop nieuwe indrukken en ervaringen. En gelukkig hebben we elkaar zowel binnen als buiten in spel en werk ook al weer wat beter leren kennen. Nu dóór,  laat schoolweek 2 maar komen, hoor; groep 3 is er h e l e m a a l klaar voor!

Terug naar het overzicht

De regenboog!

De regenboog!

De regenboog maken met slechts 3 kleuren??? Het kan!

Koude handen!

Koude handen!

We hebben hier een liedje over geleerd: “Het is winter ...

Voedselbankgift

Voedselbankgift

Elke groep maakte, voorafgaand aan de vakantie een ...